Kövess minket a Facebook-on is!
 
Magyar English Deutsch
Főldal Honlaptérkép E-mail  
frissítve: 2020-09-09
A  A  A
 
Copyright ©

A Peter Cerny Alapítvány honlapjának tartalma szerzői jogvédelem alá tartozik. A Peter Cerny Alapítvány előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni vagy kinyomtatni.

A honlapon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

A Peter Cerny Alapítvány tájékoztatja, hogy a honlap több pontján történhet információgyűjtés. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.

A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa a Peter Cerny Alapítvány. A honlapon találhatóak linkek más cégek weboldalaira. A Peter Cerny Alapítvány nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Peter Cerny Alapítvány honlapja kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkoznak. A Peter Cerny Alapítvány nem felelős más honlapok titoktartási és adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban.

A fenti adatkezelési és titoktartási nyilatkozat csak a Peter Cerny Alapítvány honlapjára vonatkozik.
 
   
 
© Peter Cerny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért Készítette: Visualia